Liggende Emmelie The Forest?

forest_emmelie_kungablodNoget jeg ikke havde talt korrekt, når jeg sætter folket, også kaldet profiler, i min familie træ på geni.com var, at det ville indebære en vis kontakt med de mere eller mindre fjerne slægtninge. Et par gange folk har kaldt mig og spurgte om nogen profil i stamtræet. Er en person død, er det nemlig almindeligt at gøre denne persons profil offentlige og derefter viser det for udenforstående. Det er nok, at du google personens navn, så det kommer op et hit fra geni.com. Det viser også der tilføjede profilen til geni.com.

Ikke længe siden, modtog jeg en sms fra en kvinde, der kaldte sig Emelie. Hun undrede sig over en profil, jeg sætter op på en mand ved navn Sven Bromander. Jeg googled lidt på navnet og fandt, at navnet ikke var helt enestående i verden, selv om det er mindre almindelige. Jeg sendte et svar, og spurgte lidt om, hvad hun vidste om Sven Bromander. Sandsynligvis var han af den øverste klasse eller middelklasse, forklarede jeg. Sagsøgt det til Sven Bromander hun efter? Det viste sig, at Emelie havde en gammel bedstemor on over 90 års ægteskab til en Sven Bromander. Emelie havde lovet hendes bedstemor for at finde ud af om sin bedstemors far døde før bedstemor. Endelig fik jeg en sms fra Emelie. Hun konkluderede, at fødselsdato for min profil sagsøgt, og var overbevist om, at det var den person, hun var på udkig efter.

I en tidligere blog-indlæg, havde jeg nævnt min fætter Ethel De Bendern, født von Horn, da jeg faktisk skrev om dette års ESC vinder Emmelie De Forest. For kort tid siden modtog jeg et telefonopkald fra en mand, der præsenterede sig som Magnus Palm, redaktør af Hus og Hjem retro. Han forsøgte at få fat i Ethel og interviewe hende for sin avis som Ethel, der i sin tid var en berømt designer, var igen kommet ind i mode. Tilsyneladende Magnus googlede for han havde fundet min blog-indlæg på Mormon Lady. Jeg fik fat i Ethel og kunne mægle mellem dem. Virkelig sjovt tror jeg, fordi al viden om Ethel design ellers ville gået til graven med hende.

Et par, tre dage efter telefonopkald fra Magnus Palm kom der en anden telefonopkald. Det viste sig at være en nær slægtning af Emmelie De Forest undrede om en profil, som jeg sat op på Margareta Engström, emmelies bedstemor.

Lidt chokeret, jeg var over samtalen og spekulerede faktisk, om samtalen var en praktisk joke. Men den relative begge talte dansk og vidste meget om vores familie. Det var en lang samtale. Jeg tror vi snakkede i over to timer. Denne slægtning var trist over påstanden om, at Emmelie havde været udsat for af de danske medier. Oprindelsen var en amerikansk kändisgenealog på sin blog erklærede, at Emmelie de Forest og hendes far, for den sags skyld, var løgnere, da Emmelie hævdede, at hun var i direkte linje var relateret til den britiske dronning Victoria. Derudover hævdede denne slægtsforskning, at Emmelies far, Ingvar De Forest, ikke engang var søn af Maurice De Forest.

Emmelie de Forest er IKKE en store-barnebarn af dronning Victoria

... Så siger den barske titel. Derefter kommer en lang forklaring på slægter, og der mødte hvem og hvornår, etc etc..

I en kommentar efter blog-indlæg udtrykker den kvindelige kändisgenealogen det sådan her:

"Jeg er langt fra at være en gammel dame, og jeg har haft langt mere succes i mit liv end en mildt talentfuld 20 årige sanger, der løj offentligt om hendes oprindelse .. og jeg har sikkert mødt og kender langt mere kongelige end en svensk-fødte "sanger" ... Jeg har skrevet flere bøger om Dronning Victorias Efterkommere, hvilket gør mig kvalificeret til at trække fra hinanden fantasier en wannabe. Som med 99.99% af Eurovision deltagere Emmelie vil være en døgnflue (hvis det). "

"Jeg er langt fra en gammel dame, og jeg har haft meget mere succes i mit liv end en mildt talentfuld 20-årige sanger, der løj offentligt om dens oprindelse .. og jeg tror, ​​jeg har mødt og kender meget mere om de kongelige end en svensk-fødte "sanger" ... Jeg har skrevet flere bøger om Dronning Victorias Efterkommere, hvilket gør mig kvalificeret til at demontere fantasier en wannabe. Som med 99,99% af Eurovision deltager vil emmelie at være en døgnflue (hvis.) "

Hvor dejligt var den kvinde. Det er meget muligt, at Emmelie vil være en døgnflue, men én ting er sikkert, og det er, at hun ikke lyver. Jeg siger ikke, det er sandheden, at Emmelie er en efterkommer af den britiske kong Edward VII, men denne historie har blomstret i vores familie hele mit liv, og selvom jeg nu er en voksen og med en vis afstand kan udtrykke mig selv, at det kan være naturligvis være en skrøne, betyder det ikke, at ingen familie, og især dem i familien, der er direkte genetisk påvirket af historien, ville ikke tro det. At sige, at Emmelie løgn, der ved, at det er en løgn, er direkte krænkende for hende. Endnu mere fornærmende er det at sige, at hendes far, som døde for tre år siden, ville også blive liggende.

Jeg trøstede emmelies pårørende til at ligeglad med, hvad folk skriver og hvad medierne skriver. Historien i familien, og det er en spændende historie om kong Edward ikke alene adopterede væk hans uægte søn af en jøde familie, men fik også alle hans gæld betalt af dem. Når jeg taler med Ethel De Bendern, emmelies tante, der giftede sig med Maurice De Benderns legitim søn Simon, hun ser det som indlysende, at Ingvar er relateret til kong Edward i en direkte linje. Jeg fik aldrig at møde min fætter Ingvar før han døde, men Ethel, der voksede op med hans halvbroder, ord, Ingvar var en lignelse af kong Edward. Så selvom det er en skrøne, har et stærkt fodfæste i familien.

I dag har vi faktisk ikke havde haft til at spekulere om familie historie er sand eller ej. Gennem DNA, kan vi nu finde ud af, om vi er relateret med visse mennesker. For en kvinde, kan du ikke finde ud af sin fars familie, men Emmelie har en bror, der havde været i stand til at lindre mysterium. Spørgsmålet er bare hvor let det er at få adgang til det britiske kongehus DNA?

Royal Musings: Emmelie de Forest er IKKE en stor-oldebarn af dronning Victoria.

billede (6)

Maurice_Arnold_de_Forest
Emmelie Forest bedstefar Maurice de Forest, den påståede uægte søn af kong Edward VII.